29 март 2010 г.

В началото бе мангата...

Ivancho & Mariika Scans е група създадена от фенове, които имат свободно време, малко опит (ама малко) с Photoshop и малко повече с превеждането.
Състои се от 4 индивида от човешкия вид и една двуглава ламя, която всъщност е кръстникът й. Самата група има поне 8000 тайни последователи, които денем работят като асистенти, а нощем се превръщат в малки човечета и правят обувки (тяхно отколешно хоби).
Целта на нашата група е да превеждаме мангa, защото това ни доставя удоволствие и може би, по между другото, и да доставяме проекти с прилично качество. Бихме искали да предоставим на всички български фенове серии, които си заслужават четенето, но не биха могли да бъдат намерени на български език.
Мотото за момента си нямаме, но на дневен ред е мъдрата мисъл на Mihata:
„Подкрепяйте ни или ще ви пенетрираме в тъмното.”
Надяваме се да се насладите на нашите проекти и да се забавлявате докато ги четете така, както ние се забавлявахме, докато ги правихме!

В момента работилницата ни работи с пълна сила по първият ни по-дълък проект, за които ще научите в близките дни. Също така имаме и един прекрасен уан-шот, който ще ви представим почти веднага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар